Dentist Holiday-Clinica stomatologica- Bucuresti

Aparate Dentare - Ortodontie

Ortodonția este specialitatea medicală ce are ca scop diagnosticarea și corectarea anomaliilor dentare, contribuind la obținerea unui aspect dento-facial armonios. Contrar concepției larg răspândite conform căreia aparatul dentar este necesar doar pentru obținerea unor “dinți drepți”, principalul scop al tratamentului ortodontic îl reprezintă echilibrarea rapoartelor dento-dentare cu obținerea unei ocluzii corespunzătoare.

Ortodonția se adresează atât copiilor cât și adulților, cu specificația că un tratament ortodontic cu cât este început mai devreme cu atât durează mai puțin și este mai eficient.

Dentist Holiday vă pune la dispoziție un tratament ortodontic inovator, de scurtă durată “6 Month Smile” cu aparate ortodontice estetice, destinate de regulă adulților cu înghesuiri dentare în zona frontală și care își doresc un zâmbet perfect prin îndreptarea aliniamentului dentar fără a interveni asupra integrității dinților prin extracții și slefuiri ca la unele tratamentele ortodontice clasice.

Galerie foto
  • ...