Dental Standard-cabinet stomatologic-Bucuresti

Servicii cosmetica dentara

Cosmetica dentara imbunatateste aspectul dintilor, gurii si zambetului. Avansul tehnologic al materialelor care imita culoarea si aspectul natural al dintilor fac ca tratamentele cosmeticii dentare sa fie mai durabili si eficiente decat in anii anteriori. Mai mult, medicii stomatologi folosesc metode potrivite pentru a pastra cat mai mult din structura dintelui natural, in functie de situatia dentara.

Tratamentele cosmetice actuale pot include:

Plombe

Obturatiile dentare pot fi incluse in cosmetica dentara, deoarece se pot alege materiale din portelan sau compozit care imita nuanta dintilor, mentinand un aspect natural al dintilor si zambetului. Multi pacienti aleg inlocuirea vechilor plombe, neaspectuoase, pentru a imbunatati aspectul zambetului.

Inlay/Onlay

Cunoscute si ca obturatii indirecte, inlay si only din portelan sau materiale compozite reprezinta o solutie cosmetica durabila si estetica care asigura obturatia dintilor cariati sau care prezinta structura deteriorata. In timp ce plombele sunt realizate in cabinet in timpul unei vizite, inlay si only sunt create in laborator inainte de a fi montate pe dinte de catre medicul stomatolog.

Adaugare de compozit

Dintii ciobiti, sparti, decolorati pot fi reparati sau pot avea aspectul corectat folosind o procedura de adaugare de compozit. Un material dentar de culoarea dentinei si smaltului este aplicat in cavitate sau pe suprafata dintelui.

Albirea dintilor

Albirea dintilor este probabil cea mai comuna recomandare a cosmeticii dentare. Dintii sunt adesea patati de la fumat, mancare, bautura sau igiena orala defectuoaza. Aceasta procedura poate reda stralucirea zambetului.

Fatetele de portelan

Fatetele din compozit sau portelan sunt lipite cu adeziv stomatologic de suprafata dintilor pentru a corecta ciobiri, sparturi sau decolorari ale dintilor. Fatetele pot fi recomandate si daca pacientul prezinta spatii interdentare sau cand albirea dintilor nu a fost foarte eficienta.

Galerie foto
  • ...
  • ...