Dental Implant Clinic Floreasca

Chirurgie orala

Extractie
 
Procedura chirurgicala de îndepartare a unui dinte, mono sau pluriradicular. Molarii de minte pot necesita, de asemenea, extractie – fie erupti integral, semi-inclusi sau inclusi.
 
Decapusonare
 
Decapusonarea reprezinta îndepartarea chirurgicala a gingiei ce acopera un molar de minte ce se afla în procesul de eruptie, într-o pozitie corecta!
 
Gingivectomie
 
Îndepartarea unei portiuni din gingie, ce acopera suprafata dintelui, devine necesara atunci când igiena orala deficitara sau tratamentul ortodontic provoaca cresteri excesive ale tesutului. Interventia readuce raportul dinte-gingie la proportia corecta si reechilibreaza estetic si functional.
 
Rezectie apicala
 
Procedura presupune extirparea unui granulon situat la vârful radacinii dentare. Interventia devine necesara atunci când o infectie se localizeaza treptat în os, iar tratamentul endodontic nu are succes. Rezultatul rezectiei apicale este salvarea dintelui si eliminarea riscului de recidiva.
 
Conservare alveolara
 
În urma unei extractii în urma careia este programat un implant, alveola ramasa libera este umpluta cu os pentru a pastra volumul osos necesar inserarii corecte a viitorului implant.

Galerie foto
  • ...