Dental ID - Clinica stomatologica Bucuresti

Albire dentara

Dinti mai albi prin gel de albire sau prin albirea dentara cu laser Biolase

Albirea cu laserul este o procedura ideala pentru oricine îsi doreste rezultate imediate. Un simplu zâmbet poate spune atât de mult. Gânditi-va la toate beneficiile zilnice pe care vi le ofera o dantura alba si stralucitoare si felul în care aceasta va afecteaza viata personala si cea profesionala.
Albirea dintilor poate fi una dintre cele mai usoare multumitoare proceduri stomatologice pe care le efectuam pentru pacientii clinicii noastre.

 

Oferim diferite optiuni pentru procedurile de albire, care sunt personalizate dorintelor si nevoilor fiecarei persoane. De la albirea dentara pentru acasa (cu gel de albire) la albirea accelerata în 20 de minute cu laser Biolase, pacientii se bucura de zâmbete mai luminoase si mai stralucitoare obtinute într-o perioada foarte scurta de timp. Albirea profesionala, executata în cabinetul stomatologic, poate schimba culoarea danturii Dumneavoastra de la 3 pâna la 8 nuante. Este suficienta o singura sedinta pentru rezultate foarte bune. Produsul de albire se aplica direct pe dinti si este activat cu ajutorul undei laser. Rezultatele se pot observa în maximum 60 de minute de la efectuarea tratamentului.

 

Albirea cu geluri, facuta acasa, presupune aplicarea de substanta in gutiere speciale (conformatoare de plastic realizate individual pe caz). Cu ajutorul acestor gutiere gelul sta în contact strâns cu smaltul dintilor. Perioada de aplicare este de 5 zile pentru fiecare arcada, de la 2 pâna la 6 ore, în functie de concentratie. Gutierele sunt foarte subtiri si adesea invizibile, pe care le puteti purta chiar în timp ce dormiti. Gradul de albire variaza de la individ la individ, fiind conditionat de starea danturii, natura coloratiei, tipul de sistem folosit la albire si timpul în care acest sistem a actionat. De tratamentul de albire poate beneficia aproape oricine.

Este un procedeu simplu si inofensiv care poate transforma niste dinti inexpresivi si terni într-un zâmbet stralucitor. Albirea dentara este sigura doar sub supravegherea unui specialist. Medicul va va sfatui sa alegeti cele mai bune metode pentru Dumneavoastra. O simpla consultatie este suficienta pentru a determina cine este un candidat pentru aceasta procedura.
Stabilirea sanatatii cavitatii orale (examinarea dintilor, a gingiilor, a muscaturii, a igienei) si evaluarea estetica fac parte din consultatia primara. Singura modalitate de a obtine ceea ce îti doresti de la aspectul tau estetic este printr-o comunicare sincera, deschisa si clara cu medicul Dumneavoastra dentist.

Galerie foto
  • ...