Delphi Serv&Trade - servicii curatenie, produse curatenie Bucuresti

Servicii Speciale de Curatenie

Echipa Delphi  va poate oferi proceduri de curatare optime pentru fiecare tip de suprafata si pentru orice tip de murdarie.

- spalarea pardoselilor dure

O pardoseala dura are propriile particularitati, particularitati ce trebuie luate in considerare cand vine vorba de curatare si ingrijire. Recunoasterea materialului din care este facuta pardoseala necesita ca echipa sa aiba o pregatire tehnica foarte buna.

Fie ca este vorba despre linoleum, PVC, suprafete gumoase, lemn, laminat sau piatra, trebuie  sa stii ce si cum!In timpul curatarii de baza a podelelor tari, Echipa Delphi elimina complet mizeria si pastreaza straturile podelei intacte. Cu o ingrijire corecta podelele dumneavoastra sunt protejate si stralucesc ca noi.

- spalarea covoarelor si mochetelor

Cand vine vorba de curatarea covoarelor sau mochetelor, scopul nostru nu este doar indepartarea murdariei superficiale, ci si a celei ce se afla in profunzimea tesaturii. In functie de caz, Echipa Delphi aplica metoda corecta: aspirare, indepartarea petelor, curatare intermediara cu ajutorul aplicarii de detergenti sub forma de pulbere, de detergenti ce protejeaza fibra si culoarea, a perierii si a samponarii pe mediu uscat. Pentru o curatare profunda a covoarelor sau mochetelor, sunt utilizate metoda de injectie-extractie sau samponarea in mediu umed.

- spalarea ferestrelor si fatadelor

Echipa Delphi  se ingrijeste de imaginea dumneavoastra.Pentru aceasta, curatam ferestre cu sau fara rame, accesorii ale ferestrelor, acoperisuri, fatade de sticla sau sigle de firme.

Pentru acest tip de serviciu rezultatul este CLAR!

Galerie foto
  • ...
  • ...