Delea Noua - Restaurant Bucuresti

Despre noi

Delea Noua este un restaurant cu specific romanesc, situat în centrul capitalei este unul din restaurantele de elita cu specific românesc din Bucuresti. Doar aici poti savura cele mai bune preparate traditionale românesti gatite autentic, muzica live de petrecere si spectacol de obiceiuri si traditii românesti puse în scena cu maiestrie de un formidabil ansamblu folcloric.

Te vei întreba poate cum face parte din restaurantele de elita daca nici nu ai auzit de el. Poate ca numele restaurantului nu va spune nimic, sau poate doar veti întui ca a preluat numele strazii pe care se afla (Delea Noua nr.32). Dar daca v-am spune ca în trecut el a purtat numele “Restaurant La 2 Lei”? Acum va suna cunoscut? Cu o traditie de peste 10 ani, “Restaurantul La 2 Lei” a reusit sa treaca peste perioade de tranzitie, având suisuri si coborâsuri ca orice afacere. Recent renovat, restaurantul “La 2 Lei”, a pastrat doar lucrurile bune si s-a transformat în restaurantul “Delea Noua”.

Purtând haine noi de sarbatoare, restaurantul “Delea Noua”, nu numai ca ofera o cina in stil traditional românesc si un program de divertisment, ci ofera o incursiune in cultura si bucataria traditional româneasca, fara a te face sa te simti pe meleaguri straine.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0728555355; 0768.556.315
Str. Delea Noua, nr. 32, sector 3,
Distribuie