DD Deratex Prevent, servicii DDD Bucuresti

Tratamente fitosanitare

Erbicidarea este operatiunea prin care se urmareste îndepartarea vegetatiei existente (buruieni) din diverse obiective. Actiunea de erbicidare se realizeaza în toate spatiile unde sunt prezente ierburi perene (vegetatie spontana).

Erbicidarea se realizeaza prin pulverizarea solutiei când vegetatia (buruienile) are o înaltime de 10-12 cm si plantele au 3-5 frunze, deoarece absorbtia erbicidului se face prin frunze. De regula, se utilizeaza doar erbicide cu actiune totala. Pentru suprafete mai mici de 500 mp se folosesc pompele manuale, iar pentru suprafete mai mari de 500 mp se executa pulverizarea cu ceata rece cu utilaje specifice. Pentru erbicidarea terasamentului de cale ferata se va folosi un dispozitiv de erbicidare atasabil pe un mijloc de transport CFR (vagon).

Tratamentele fitosanitare de combatere a bolilor, daunatorilor si agentilor fitopatogeni (de exemplu: Hyphantria cunea = omida paroasa, Pseudomonas syringe = arsura bacteriana, Cameraria orhidella = larva miniera, Mycospharelle maculiformis = antracnoza) se realizeaza în functie de conditiile meteo, prin stropirea periodica a plantelor cu solutii preparate în diverse concentratii si combinatii de substante fungicide, insecticide, acaricide, folosite în functie de natura bolilor si daunatorilor ce trebuie combatute.

Lucrarile de combatere sunt constituite din tratamente executate la solicitarea beneficiarilor si tratamente necesare în cazul unor boli saudaunatori ce pot deteriora vegetatia existenta pe aliniamente stradale, în parcuri si paduri.

Galerie foto
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0318053408; 0318053409
Str. Alexandru Anghel , nr. 3, Sector 5, Bucuresti
Distribuie