Dav Roofing Construct - Firma specializata in acoperisuri

Tabla faltuita

Tabla pentru acoperisuri faltuite  este un produs îndragit de arhitecti, proiectanti si montatorii cu traditie în acoperisuri, in special datorita proprietatilor  de deformabilitate si maleabilitate, permitând realizarea unor învelitori spectaculoase. Este disponibila într-o gama variata de culori, fiind recomandata atât pentru cladirile cu arhitectura moderna, ce prezinta forme îndraznete ale acoperisului, cât si pentru monumente istorice, pentru care se doreste renovarea si pastrarea aspectului traditional. 

La baza tabla faltuita este realizata din tabla plana de foarte buna calitate, care trece printr-un proces de faltuire, realizând astfel un sistem de prindere eficient. 

Avantajele invelitorilor din Tabla dublu faltuita. 

Sistem de montare fara strapungeri 


• Învelitoarea din tabla faltuita nu are strapungeri.  Montajul se realizeaza exclusiv cu ajutorul clemelor fixe si mobile înglobate în falturi, cleme ce rigidizeaza fixarea tablei de astereala si permite acesteia miscarile de dilatare-contractie.


• Sistemul de montaj  permite realizarea fâsiilor din streasina pina în coama ( fara îmbinari transversale).

Cea mai sigura Invelitoare. 

• Sistemul de montaj cu dublu falt este cel mai sigur detaliu de tinichigerie folosit în domeniu.

• Invelitoarea din tabla dublu faltuita este cel mai versatil sistem de montaj ( se monteaza de la pante de 4 grade la 90 grade învelitori curbe, arcuite, cupole, fatade, etc.)

Cat costa montajul de tabla faltuita?

Tabla faltuita - manopera:

  • Pret mediu                           65 Lei/mp 
  • Costuri variabile                 50 - 75 Lei/mp

Pretul se refera la manopera, depinde de forma acoperisului 

( cu doua ape, cu 4 ape, etc) de marimea si panta acoperisului.

Galerie foto
  • ...