Data Plus Communications, Bucuresti - Sisteme telefonice VoIP si digitale

Mitel Applications Suite

Succesul in Afaceri inseamna Calitatea Serviciilor, Consolidarea Relatiilor si Revenirea Clientilor. A sti cand, unde si cum vor clientii sa comunice este cheia consolidarii relatiilor. Cea mai importanta legatura este deseori vocea de la celalalt capat al telefonului. Mitel Applications Suite (MAS) ofera afacerilor mici si medii un set bogat de aplicatii avansate IP care include Mitel NuPoint Unified Messaging™, Mitel Speech Auto-Attendant, Mitel Audio and Web Conferencing (AWC), Mitel Unified Communicator® (UC) Mobile and Mitel Teleworker Solution. Combinatia selecta de aplicatii se interconecteaza usor, pe un singur server, pentru a imbunatati comunicatiile cu clientii, partenerii si funizorii pentru a un avantaj competitive.  MAS se integreaza usor cu Platforma de Comunicatii Mitel 3300 IP (ICP) si cu Platforma de Comunicatii Mitel 5000 (CP). Este dosonibila la nivel global si suporta meriuri in limbile (US si UK), Franceza (Europeana si Canadiana), si Olandeza. Meniuri in mai multe limbi vor fi disponibile in viitoarele versiuni.Urmatoarele aplicatii sunt momentan disponibile pe platformele respective pentru MAS versiunea 1.2.  

NuPoint UM 3.0 NuPoint UM 3.0 Speech Auto-Attendant 3.0 Speech Auto-Attendant 3.0 AWC 3.6 AWC 3.6 UC Mobile 1.7  Teleworker Solution 5.0

 

Un set de patru pachete de aplicatii MAS sunt disponibile pentru a intampina nevoile specifice ale clientilor tai. De asemenea este disponibila acoperire comprehensivea prin Software Assurance pentru o protectie completa a investitiilor clientilor tai. MAS ofera o valoare crescuta printr-o administrare simpla, micsorarea amprentei de server si cresterea profitabilitatii. 

Galerie foto
  • ...