Darian DRS - Consultanta fiscala si juridica, audit financiar, Bucuresti

Darian DRS - detalii firma

Darian a luat fiinta în anul 1990 ca una dintre primele societati cu capital privat româno-elvetian, fiind activa la început pe segmentul consultantei în implementarea sistemelor informatice de retele de calculatoare orientate spre gestiune economica. Take a look at the betfair bingo bonus code for existing customers.

În anul 1993 activitatea s-a îndreptat catre serviciile de evaluare si consultanta în domeniul economic, management si consultanta financiara, fiind implicata în evaluari înca de la începutul procesului de privatizare.

Din anul 1997 DARIAN începe activitatea de evaluare a proprietatilor imobiliare specializate, odata cu evaluarea activelor detinute de întreprinderi si continuând cu evaluarea primelor spatii comerciale intrate în procesul de privatizare.

De asemenea, DARIAN a oferit asistenta clientilor sai în elaborarea de planuri de afaceri, studii de restructurare, studii de fezabilitate în cadrul proceselor de obtinere a creditelor si finantarilor, dar si asistenta în proiecte de finantare prin fonduri europene.

DEZVOLTAREA

Începând cu anul 2000 DARIAN se extinde pe plan national, activitatea sa fiind orientata spre serviciile de evaluare în diferite domenii – proprietati imobiliare, afaceri, elemente intangibile, masini si echipamente, evaluari pentru raportari financiare, evaluari în cadrul proiectelor de investitii, inclusiv a proiectelor pentru obtinerea de fonduri europene în bugetul 2007-2013.În paralel, DARIAN se dezvolta în ceea ce priveste serviciile de consulanta în management si în luarea deciziilor investitionale – proiecte de finantare, planuri de afaceri, studii de fezabilitate în cadrul proiectelor de creditare, restructurari si proiecte de optimizare a structurilor corporative.

Dupa o îndelungata experienta în domeniul evaluarii, începând cu anul 2014, DARIAN DRS si-a extins activitatea pe segmentul de consultanta fiscala prin înfiintarea Darian DRS Tax.Începând cu 2017, portofoliul grupului Darian s-a extins si în zona project management-ului pentru constructii.Începând cu luna octombrie 2018, împreuna cu echipele conduse de avocatii Stelian Mic si Adrian Ilie am pus bazele unei stranse colaborari pentru a putea oferi clientilor DARIAN si servicii de consultanta si asistenta juridica.

PREZENTULGrupul DARIAN DRS, consultant independent, acopera în prezent toate ariile de practica într-un pachet de servicii integrat în oferirea de consultanta, asistenta si consiliere clientilor pentru întregul spectru de activitati si interactiuni pe care îl presupune businessul modern. Sinergia si complementaritatea serviciilor furnizate în domeniile evaluare de afaceri si bunuri, consultanta financiara, consultanta fiscala, asistenta juridica si consultanta în constructii, ne asigura posibilitatea de a oferi un spectru larg de solutii companiilor, indiferent de domeniu sau de provocari si riscuri.

DARIAN, prin echipa sa de consultanti tineri si motivati, ofera servicii de înalt profesionalism, adaptate cerintelor specifice clientului, cu o abordare etica si accent pe promptitudine. Aveti în noi un partener loial, independent, cu o expertiza dovedita în peste 30 de ani în cunoasterea realitatilor economiei românesti si un portofoliu de clienti edificator. Suntem furnizori de solutii flexibili, profesionisti si dinamici.

Echipele noastre acopera întreaga tara prin birouri regionale si raspund oricarei solicitari prin sinergia cunostintelor, a specializarilor si a experientei partenerilor nostri, generând valoare adaugata pentru antreprenori, manageri si investitori.

Privim cu încredere viitorul spre cel de-al patrulea deceniu de existenta – motivati de încrederea clientilor nostri si de sinergia echipei!

 

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0264438033 (Bucuresti); 0264438033 (Cluj Napoca); 0256432822 (Timisoara)
Bd. Aviatorilor, Nr. 33, Sector 1, Bucuresti
Distribuie