Espansivo - Scoala de dans Bucuresti

Show-uri dansatori

Vreti sa dovediti ca sunteti o gazda perfecta si sa va asigurati ca invitatii dumneavoastra nu stau de-o parte, plictisiti? Va doriti o nunta unica si eleganta sau intentionati sa organizati o petrecere «altfel» pentru angajati?

Daca ati consultat galeria noastra foto/video, v-ati convins deja ca Scoala de dans ESPANSIVO este partenerul perfect pentru astfel de ocazii. Sunteti cu siguranta de acord cu noi ca un show cu dansatori profesionisti nu poate lipsi, pentru ca este exact picatura ce confera evenimentului dumneavoastra eleganta, rafinament si dinamism.

Din echipa noastra fac parte dansatori profesionisti cu rezulate deosebite la concursuri nationale si internationale. Fie ca este vorba de cha-cha-cha, samba, salsa, rumba, jive sau dansuri standard (vals, tango, vals vienez, quick step), ei va vor impresiona fara indoiala prin talent, buna dispozitie si daruire.

Pachetele pe care le oferim cuprind momente de dans pe care le stabilim impreuna, in cele mai mici detalii, in functie de specificul evenimentului pe care il organizati. Oferta noastra este deci personalizata si flexibila, pe baza solicitarilor dumneavoastra si a recomandarilor din partea profesionistilor cu care lucram.

 Puteti alege dintr-o gama larga de show-uri cu dansatori:

Dansuri de societate (latino si standard)

Tango Argentinian

Show-uri de Street Dance, Break Dance, Salsa

Dansuri Grecesti, Dansuri Irlandeze, Dansuri Tiganesti

Dansuri Populare Romanesti

BellyDanceCabaret

Din portofoliul nostru nu lipsesc diverse evenimente specifice de prezentare de produse (Hotel Intercontinental, Hotel Caro, Hotel Ramada, Hotel Marriott, Hotel Ibis), petreceri corporate (Porsche, HP, Petrom, Billa, Conarg etc), o serie intreaga de nunti si petreceri private (Aristocrat Events Hall, Bamboo, McMonis, Casa Centrala a Armatei, Restaurant Casa Latina, Restaurant Sangria, Palatul Snagov). Si lista ar putea continua…

Pentru mai multe detalii despre serviciile pe care Scoala de dans ESPANSIVO vi le poate oferi va rugam sa ne contactati.

Galerie foto
  • ...