Daniel Band - Formatie de nunta, Bucuresti

Formatia Daniel Band

Despre orchestra Daniel Band

Va invitam sa petreceti momente deosebite alaturi de membrii acestuia in cadrul celor mai importante evenimente din viata voastra. Formatia are in componenta sa voci si instrumentisti, cu o bogata experienta in domeniu, ce s-au remarcat in cadrul a numeroase spectacole. Daca cauti orchestra de nunta aici gasesti cea mai buna formatie raport calitate-pret. Desi suntem o orchestra din Bucuresti, putem sa venim la evenimentul dvs. oriunde va veti desfasura nunta.

Formatii de nunta in Bucuresti sunt foarte de multe, dar lautarii Daniel Band ies in evidenta printr-un raport pret-calitate excelent pentru serviciile prestate.

Va pregatiti pentru cea mai frumoasa seara din viata? Cautati o formatie profesionista si flexibila care iti poate construi repertoriul in functie de dorinte? Cautati o trupa sa stie sa creeze o atmosfera antrenanta si sa tina ocupat ringul de dans? Atunci cei mai potriviti suntem noi. O sa fim alaturi de dumneavoastra si de invitati, oferin un show de neeglat si memorabil!

De-a lungul timpului am observat locale in care muzica nu era un element deosebit, iar acest lucru a facut sa fie inca un eveniment banal. De asemenea, cei prezenti stateau cuminti la masa, fara sa danseze, iar acest lucru nu este de dorit. Invitatii trebuie sa simta foarte bine, intrucat au facut efortul de a fi prezenti si merita ce este mai bun.

Iti doresti o nunta unica in Romania? Atunci cheama lautarii Daniel Band si vei avea cea mai buna trupa la tine la nunta.

Formatia noastra este disponibila si la alte evenimente precum botez, petreceri, private, corporate, onomastice si altele. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati la 0761.039.166.

Galerie foto
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0761039166
Str. Avrig, nr. 45, sector 2, Bucuresti
Distribuie