Daniel Petre - Scoala de dans, Bucuresti

Cursuri de dans pentru adulti incepatori sau avansati

Simte bucuria de a trai prin dansul care ti se potriveste! La cursurile de dans de la scoala de dans Daniel Petre, intr-o atmosfera relaxata si plina de buna-dispozitie, vei descoperi lumea plina de pasiune si bucurie a dansului.

Dansul este fericire, fericirea este in interiorul tau, fericirea esti tu. Un moment de relaxare, socializare si dezvoltare a partii artistice pe care o  descoperi iesind din zona de confort. 

Esti atras de DANSUL DE SOCIETATE, insa nu ai avut curajul sa te inscrii la un curs pana acum? Este momentul sa scapi de inhibitii si sa descoperi latura creativa care a fost lasata „pe altadata”. 

Alaturi de noi vei invata primii tai pasi de dans de societate. Evadeaza din rutina zilnica. Te poti inscrie singur, sau impreuna cu perechea ta. 

Stilurile de dans pe care le practicam in cadrul cursurilor sunt: Dansurile Latino ( Samba, Cha-Cha, Rumba, Paso Doble, Jive) Dansurile Standard (Vals Lent, Vals Vienez, Tango, Slow Fox, Quick Step), precum si dansurile Sociale (Salsa, Bachata, Tango Argentinian, etc.)

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0765448233
Bd. Theodor Pallady, Nr. 287, sector 3,
Distribuie