Custom Floors - Parchet, mocheta, Bucuresti

Mocheta role pentru birouri si spatii comerciale

Mocheta role pentru birouri si spatii comerciale

Mocheta în role este cel mai des întâlnit tip de mocheta si este pretabila pentru pardoseli rezidentiale, comerciale si industriale. Mochetele în role sunt fabricate într-o gama variata de culori si texturi, atât din materiale sintetice, cât si din materiale naturale, în special lâna. Mochetele se produc în role cu latime variabila: 3, 4 sau 5 m si cu textura diferita a firului ( buclat, plusat, velurat sau structurat ). Aceste mochete sunt ideale în spatii care sa confere eleganta si confort, iar în functie de designul interior ales, sa evidentieze mobilierul sau alte decoratiuni.

Avantaje mocheta în role

Usor de instalat, mochetele în rola pentru birou ofera performantele necesare pentru a îndeplini urmatoarele cereri: rezistenta la raze UV, absorbtie a sunetului, a zgomotului de impact, durabilitate si nu în ultimul rând securitatea la incendiu. De la birouri pâna la camere de hotel, cu mochetele în role de la Custom Floors realizati o noua forma pentru pardoselea încaperii respective. La comanda va punem la dispozitie si mocheta trafic intens pentru exterior.

 

Va punem la dispozitie o gama larga de mocheta role pentru birou, sali de conferinta si alte cladiri administrative. Toate produsele noastre sunt de calitate, se încadreaza în standardele europe, sunt ecologice si beneficiaza de cele mai mici preturi. Pentru comenzi si informatii, va rugam sa ne contactati la nr. de telefon: +40 724 262 864. Mai jos va prezentam gama de mochete la rola pentru uz rezidential si comercial.

Galerie foto
  • ...
  • ...