Prosperio Bogdan Toma, Cursuri Reiki - Bucuresti

Shamballa Reiki (MDH)

Shamballa Reiki Multidimensional Healing Energy – MDH,( Vindecare Multidimensionala Shamballa) iti va darui o vindecare pe capitolul sanatate si vei primi o Energie de Vibratie Inalta care va motiva cele mai inalte asteptari. Va invit sa ajungeti sa va inscrieti la acest curs pentru a invata tehnici avansate de lucru cu Lumina Divina. Aceste tehhnici benefice va vor schimba viata astfel incit sa devina mult mai frumoasa mai plina de Iubire si Compasiune si sa simtiti prezenta vindecarii la un nivel superior.

Shamballa Multidimensional Healing MDH, este si a fost cunoscuta ca un tarim Luminat in traditia ezoterica din Nordul Indiei si din Tibet. In acest tarim Luminat traiesc mai multi Maestri Spirituali care ajuta umanitatea in dezvoltarea ei cit si in Evolutia Spirituala, iar acestia sunt de obicei cunoscuti a fi Maestri Ascendenti.

History of Shamballa Reiki Maestrul Ascendent Saint Germaine a adus din Atlantida un sistem de vindecare care include 22 de simboluri menite sa ridice vibratiile. Saint Germaine a adunat un grup de oameni numit “The Disciples” – Discipolii care au plecat de pe continent chiar inainte ca Atlantida sa se scufunde, acestia urmind sa se stabileasca in Tibet.

Maestrul Saint Germaine s-a hotarit de curind sa imparta , sa faca cunoscute, aceste cunostinte catre intreaga lume, iar acest sistem de vindecare care a fost tinut secret de foarte mult timp. with the whole world the healing system kept secret since long. Asa se face ca acest sistem de vindecare cu peste 300 de simboluri a fost descifrat.

Saint Germaine a dorit ca acest sistem de vindecare sa se numeasca Shamballa Multidimensional Healing – adica – Vindecare Multidimensionala Shamballa.

Shamballa Reiki

Printre multe alte tipuri de energii, Shamballa Reiki Multidimensional Healing face apel la Energia Constiintei Cristice. Acest sistem de Vibratie Inalta numit Shamballa are o Energie unica si foarte delicata ( gentila ) care ajuta foarte bine la cresterea Spirituala cit si te va ajuta sa iti imbunatatesti sanatatea. * aceste rezultate nu pot fi garantate si difera de la persoana la persoana.

Galerie foto
  • ...