Luvaer Cleaning - Curatenie profesionala, Bucuresti

Curatenie Birouri

Firma Teamwork Services detine o experienta bogata in activitatea de curatenie birouri. In cei peste 5 ani de activitate ne-am perfectionat continuu astfel incat sa putem asigura curatenie desavarsita in spatiul de lucru al companiilor din Bucuresti.

Serviciile de curatenie birouri din oferta noastra se pot desfasura la cerere sau cu abonament lunar. Pentru a beneficia de cel mai bun pret si de curatenie permanenta, va propunem varianta unui abonament lunar pentru intretinerea curateniei la birou. Veti remarca diferenta inca de la prima noastra interventie.

Actionam cu echipe calificate si solutii specializate conform unor procedure bine determinate pentru ca murdaria, gunoiul si praful sa fie eliminate rapid lasand in urma lor un mediu curat, cu o atmosfera de lucru placuta.

Curatenia spatiului de birouri va contribui semnificativ la imaginea companiei. Veti obtine admiratia celor care va viziteaza si respectul angajatilor. Avem clienti din randul firmelor de birouri, birourilor notariale, birourilor de avocatura, de cercetari.

Externalizand catre noi activitatea de curatenie veti beneficia de curatenie profesionala, cu numarul de interventii dorit, indiferent de suprafata spatiului. Preluarea curateniei de catre o firma de curatenie birouri va reprezenta un castig semnificativ pentru compania dumneavoastra.

 

Galerie foto
  • ...