CERTTO CLEAN SERV servicii curatenie in Bucuresti

Curatat mocheta lipita la domiciliu

Curatare mocheta lipita la domiciliu reprezinta o solutie la indemana tuturor, important este ca sa nu lasati mocheta sa se murdareasca foarte tare,pentru a nu ingreuna curatarea si spalarea mochetei,iar rezultatele operatiunii sa fie dezamagitoare de ambele parti.

  IGIENIZAREA MOCHETEI

Curatat mocheta prin samponare se va face la preturi accesibile tuturor clientilor se vor practica preturi in functie de suprafata mochetei ,gradul de dificultate care ingreuneaza curatarea de mocheta insemnaand ,scaune sau obiecte de mobilier ce trebuiesc mutate.

  CLIENTII CU IDEI SALVATOARE

In general avem tendinta ca atunci cand gasim pe mocheta sau pe covor guma de mestecat sa ne apucam imediat sa aplicam operatiunea de indepartarea a acesteia. Nu incercati singuri acest procedeu fara solutii special concepute.

NIMIC FARA AJUTRORUL ASPIRATORULUI

Pentru curatare si spalare mocheta lipita ne vom folosi de ajutorul unui aspirator profesional . Acest procedeu se efectueaza pentru scoaterea nisipului si a prafului din mocheta.De mentionat ca multe mochete retin nisip,uleiuri praf urme de crema de pantofi.

INAINTE DE INTERVENTIE

Este bine de stiut ca inainte de spalare sau curatare mocheta lipita se va aspira urmand ca dupa acest procedeu sa se efectueze curatarea cu spuma.Astfel nisipul sau praful nu vor avea timp sa patrunda in fibrele tesaturii. Mocheta lipita se va curata pe loc la domiciliu sau la sediul biroului dvs.

PENTRU PETELE DE CAFEA NU GARANTAM

Spalare mocheta in spatiile unde traficul este intens ar trebui sa se efectueze in zilele de sambata sau duminica pentru a avea timp de uscare suficient.Mocheta patata de cafea cu lapte sau simpla se va curata in proportie de 50% vorbim doar de pete ,nu garantam ca se vor curata in totalitate.

Galerie foto
  • ...