Cryogenica - Instalatii frigorificeindustriale , aer conditionat Bucuresti

Instalatii frigorifice

In functie de necesarul de frig si de orientarea clientilor nostri, sistemele noastre frigorifice sunt echipate cu compresoare semiermetice (BITZER, COPELAND, etc.) sau ermetice (L’Unite, Danfoss, etc.)

 

Frigul ajunge la produsele alimentare prin actiunea vaporizatoarelor (KÜBA, Güntner, etc.) care, in functie de mediu, se pot oferta cu tratamente speciale menite sa asigure o mare rezistenta fata de actiunea agentilor corozivi, marind astfel considerabil durata de viata a instalatiilor noastre.

 

Sistemul Kagrotronic BAR 11, unic in felul sau, conduce procesele din instalatiile noastre, indiferent de capacitatea acestora, asigurand decongelarea dupa necesitati a vaporizatoarelor, atat ca moment al initierii cat si a frecventei si duratei decongelarilor. Acest sistem genereaza economii energetice de peste 20% fata de sistemele obisnuite. Pe de alta parte scad drastic pierderile de produs prin uscare, in special in domeniul temperaturilor pozitive, aceasta reprezentand un avantaj financiar important pentru furnizorii de produse alimentare refrigerate (proaspete).

Galerie foto
  • ...