Cristian Patrascu Studio - Interior Design Bucuresti

Despre noi

Ma numesc Cristian Patrascu, arhitect si designer interior, am absolvit Universitatea de Arhitectura si Urbanism „Ion Mincu”, Bucuresti. Cu o experienta de peste 8 ani in Arhitectura si Design de Interior, lucrarile mele anterioare acopera o gama larga de proiecte, cu functiuni publice si private, fiind specialist in amenajari interioare. 

Am lucrat mai mult 2 ani in Londra, in cadrul unuia din cele mai mari birouri de Arhitectura si Design Interior, avand sansa de a participa si de a conduce proiecte internationale. Perioadele petrecute in birourile din New York si Singapore m-au ajutat sa imi perfectionez cunostiintele in materie de Design Interior si sa fiu la curent cu cele mai noi tendinte.

Impreuna cu echipa mea, incearcam sa transmitem o viziune unica în proiectele realizate, considerand ca orice amenajare sau reamenajare de spatiu este un moment bun pentru schimbare si evolutie prin spatiile inovatoare si  prin utilizarea adecvata a materialelor, luminii, transparentei si culorilor. 

Studioul nostru iti pune la dispozitie o serie de servicii de design interior, personalizate si adaptate bugetului tau. Filozofia de baza fiind aceea de a crea solutii individuale, functionale si nu în ultimul rând, impozante din punct de vedere estetic pentru clientii care îsi doresc o viata comfortabila.

Alaturi de echipa mea de designeri, ingineri, producatori de mobila si finisaje, putem transforma in realitate pana si cele mai indraznete proiecte.

Email: contact@cristianpatrascu.ro

Tel: 0737558986

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0737558986
Splaiul Unirii, Nr. 6, bl. B3A, et. 4, sector 4,
Distribuie