Crihan Construct- Servicii de proiectare in constructii, Bucuresti

Proiectare urbanism

CRIHAN CONSTRUCT realizeaza studii de amenajare a teritoriului urban si periurban si se implica activ in realizarea lor tinand cont de caracteristicile geografice, economice, politice si sociale precum si efectele asupra si cauzate de mediul construit. Ofera consultanta in obtinerea de avize, realizare planuri de urbanism PUD si PUZ.

Servicii proiectare urbanism

Impreuna cu partenerii nostri va oferim gama completa de servicii de urbanism. Pentru orice detalii nu ezitati sa ne contactati.

Descriere Serviciu – proiecte PUD si PUZIntocmire planuri de urbanism (PUG – Plan urbanistic general, PUZ – Plan urbanistic zonal, PUD – Plan urbanistic de detaliu).Consultanta si sustinere a proiectelor de urbanism in comisii tehnice necesare obtinerii avizelor finale: Mediu, Precoordonari retele, Circulatii.Studii de amenajare a teritoriului urban si periurban.Studii prefezabilitate si fezabilitate.Studii urbanism.Studii insorire, amplasament, impact etc.Studii istorice.Consultanta in domeniul urbanismului, planificarii urbane si domenii conexe.

Galerie foto
  • ...