Cresida Management administrare asociatii de proprietari, blocuri, condominii, Bucuresti

Infiintare asociatie proprietari

Orice bloc, casa, complex rezidential si chiar un simplu imobil are nevoie de o entitate pentru a beneficia de serviciile diferitilor furnizori si pentru ca viitorii locatari sa se poata bucura de spatiile comune la un nivel reglementat de catre prevederile legale. 

Înfiintarea unei asociatii de proprietari este un pas deosebit de important pentru orice dezvoltator imobiliar care detine case si apartamente finalizate în etape diferite pentru a asigura buna întretinere a spatiilor comune si pentru a oferi noilor locatari un mediu confortabil, curat si sigur, în care sa se poate suda o comunitate puternica.

Înfiintarea asociatiei de proprietari este primul pas pentru a asigura respectarea drepturilor proprietarilor dintr-un codominiu, indiferent ca ne referim la cartiere rezidentiale, la blocuri sau la cladiri noi.

Cu ajutorul specializat al echipei Cresida, procedura de înfiintare a unei asociatii de proprietari este finalizata rapid, în maxim 45 de zile. În general, acesta este termenul mediu de înfiintare al asociatiei de proprietari, dar acesta poate varia în functie de cât de rapida este decizia instantei judecatoresti. 

Înfiintarea unei noi comunitati difera total de gestionarea unei asociatii de proprietari deja existenta, unde comunitatea a prins radacini si unde lucrurile sunt bine puse la punct. 

Peste 90% din problemele întâmpinate în înfiintarea unei asociatii de proprietari pentru cartierele, blocurile sau cladirile noi sunt cauzate de erorile si neglijenta oamenilor lipsiti de experienta, care nu au cunostintele juridice necesare pentru a se asigura ca totul decurge conform prevederilor legale.  

Echipa Cresida îti ofera servicii de suport pentru înfiintarea asociatiilor de proprietari, servicii oferite de experti în întocmirea documentelor legale care stau la baza functionarii optime a unei asociatii de proprietari nou înfiintate.

Îti suntem alaturi în fiecare etapa a procesului de dezvoltare a unei asociatii de proprietari, iar scopul nostru este sa prevedem si sa evitam eventualele probleme care pot aparea dupa ce proprietarii noilor locuinte s-au mutat, dar si sa îti optimizam costurile. 

Credem cu tarie în impactul pozitiv pe care îl avem asupra vietii dezvoltatorilor imobiliari si a proprietarilor de locuinte care traiesc în comunitatile administrate de echipa noastra!

Galerie foto
  • ...