CreditFix IFN - Imprumuturi rapide Bucuresti

Credit pentru studenti

Viata de student are provocarile ei, mai ales cand trebuie sa obtii un credit pentru studii, nevoi urgente, sau proiecte personale. Sunt putine institutiile de la care se poate obtine un credit pentru studenti sau un credit pentru studii. Imprumuturile acordate studentilor, trec prin acelasi proces de evaluare cu cel pentru creditele acordate celor care au finalizat studiile. Asta face ca institutiile bancare sa nu acorde imprumuturi pentru studentii fara loc de munca.

Ce este un credit pentru studenti?

Unele institutii financiare nebancare au in portofoliul lor imprumuturi pentru studenti, la care criteriile de acordare sunt simplificate. CreditFix acorda credite pentru studenti, fara a tine cont de existenta unui istoric de creditare si fara a solicita giranti sau garantii. Cand cauti un credit fara dobanda pentru studenti, apeleaza cu incredere la noi si pentru prima tragere din linia de credit rapid, nu vei avea nimic in plus de achitat!

Imprumut studenti - Cum poti folosi un credit pentru studii

Credite pentru studii sunt considerate creditele a caror destinatie este achitarea taxei percepute de universitati, achizitia de materiale didactice, plata cheltuielilor de cazare sau intretinere a studentilor. Daca esti student si soliciti credit de studii de la CreditFix, nu trebuie sa justifici in vreun fel modul in care folosesti acesti bani.

Credit studenti - Conditii de acordare

Poti solicita un credit pentru studenti daca ai peste 18 ani si ai un venit lunar incasat pe un card. Este necesar, de asemenea, sa ai o adresa de e-mail si un numar de telefon personal. Imprumut pentru studenti poate solicita orice student cetatean roman. Din pacate nu putem acorda imprumuturi pentru studenti fara loc de munca.

Conditii de returnare imprumuturi pentru studenti

Daca ai ales un credit pentru studenti de la CreditFix, vei beneficia de linia de credit cu trageri multiple, la care nu vei plati dobanda la prima tragere. Pentru tragerile ulterioare vei putea solicita imprumuturi cu acordare instant la orice ora, pentru care dobanda este de 1,2% pe zi.

Galerie foto
  • ...