Credit Capital Expert HR - credite ipotecare si de consum Bucuresti

Credit imobiliar

Creditele ipotecare au ca scop direct, finantarea de catre banca a unei achizitii din partea clientului, a unui imobil, fie apartament, fie casa pe teren, cu scop rezidential. 

Aceste credite sunt de valori mari si prin urmare banca ia in garantie (“sub ipoteca”) imobilul finantat pana la achitarea integrala a creditului. Tot pentru ca sunt credite de valoare mare, banca ofera posibilitatea achitarii lor pe perioade ce ajung la 30 sau chiar 35 ani, dar nu mai tarziu de implinirea varstei de 65 ani sau chiar 70 ani de catre client.

Ofertele bancilor sunt variate si ascund capcane de marketing.

De ex. NU toate ofertele care au dobanzi mici sunt cele mai ieftine. Sau, NU toate ofertele bancilor vi se potrivesc dumneavoastra.

Aici intervine iscusinta noastra, experienta si cunostintele noastre. Noi va scutim de alergatul dupa ofertele bancilor, de compararea lor si de stresul analizei urmate inevitabil de intrebarile :

“Oare am facut cea mai buna alegere?”

“Ce ma fac daca nu am timp sa alerg pe la banci si ulterior sa ma ocup de dosar? 

Nu stiu sa ma uit pe actele imobilului?

 Fac bine ce fac?”

“Eu cu cine ma sfatuiesc?”

Sunt griji normale si pentru a scapa de ele ai nevoie de noi.

Spre deosebire de alte tipuri de imprumuturi (credit de nevoi personale sau leasing financiar), creaza un stres si de aceea capa de stresul asta si suna-ne pe noi iar noi te vom ajuta sa-ti cumperi casa fara sa porti grija dosarul de la banca. GRATUIT!

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0723198820; 0721521341
Calea Calarasilor, nr. 244, Bl. S21, Sc.2, parter, Ap.34. sector 3,
Distribuie