Creativ Interior design interior Bucuresti

Design interior Horeca

Sunteti proprietarul unei locatii Horeca sau aveti planul de a deschide una într-un viitor apropiat si va întrebati: „Cum sa realizati un design de interior care sa aduca succes afacerii dvs?” Solutia ar fi sa apelati la studio-ul nostru, Creativ Interior din Bucuresti, specializata în amenajari interioare pentru Horeca, cum ar fi design interior de hotel, cafenea, restaurant, bar, club sau terase exterioare.

De ce? Pentru noi este foarte important ca fiecare client sa fie tratat în exclusivitate, astfel serviciile pe care le oferim sa fie personalizate în functie de fiecare proiect în parte.

Experienta noastra în design te poate ajuta la alegerea conceptului, stilului, finisajelor sau a decorului în amenajarea spatiului. Vei avea tot sprijinul nostru în ceea ce priveste consultanta în design, iar proiectul creat de noi te va ajuta sa vizualizezi spatiul tau cât mai realist. Îti putem pune la dispozitie si coordonarea si executia proiectului la cheie pentru ca sa va puteti bucura de noua locatie.

Etapele proiectului

Galerie foto
  • ...
  • ...