C&P Consulting & Procurement - Contabilitate, consultanta fiscala, juridica si afaceri, Bucuresti

Despre C&P Consulting & Procurement

Despre noiScurt istoric

Compania fondata in 1999, a dezvoltat de-a lungul anilor servicii profesioniste de contabilitate, consultanta fiscala, juridica si de afaceri, destinate clientilor ce opereaza pe piata din Romania.

MISIUNEA C&P CONSULTING&PROCUREMENT SRL

Misiunea noastra este sa adaugam valoare afacerii dumneavoastre, furnizandu-va servicii financiare de inalta competenta, adaptate atat profilului firmei dumneavoastra,cat si legislatiei in vigoare, in concordanta cu cele mai inalte standarde aplicate pe plan international. Menirea noastra este de a raspunde prompt cerintelor dumneavoastra cu solutii economice si rapide, care se aliniaza caracteristicilor domeniului in care activati.

EXPERIENTA PERSONALULUI

Compania noastra dispune de o echipa tanara si dinamica, ce a acumulat o vasta experienta in domeniu si ale carei calitati fundamentale sunt integritatea morala, obiectivismul, onestitatea si profesionalism. Echipa C&P Consulting&Procurement este intotdeauna pregatita sa va ofere asistenta calificata si sa va puna la dispozitie solutiile cele mai potrivite tipului de afacere pe care o dezvoltati.

Galerie foto
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0212569163 (Daniela Ene); 0372750285; Fax: 0212569152
Sos. Iancului, Nr.41, bl. 102D, Sc. B, et. 8, ap. 82, Sector 2, Bucuresti
Distribuie