Corola Instalatii - Instalatii gaze, executie, reparatii si interventii, Bucuresti

Instalatii electrice montaj si reparatii

Instalatii electrice. Montaj, reparatii si interventii!

Firma Corola Instalatii SRL executa instalatii electrice in Bucuresti si in tara la standarde inalte de calitate realizate de catre electricieni autorizati. Toate instalatiile realizate de societatea noastra sunt prevazute cu protectie la electrocutare, protectie la socuri de tensiune si vor avea impamantare.Societatea noastra este autorizata ANRE (Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei) si ISCIR (Inspectia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat). Executam urmatoarele: verificarea si revizia instalatiilor electrice, montajul senzorilor de gaze, executia lucrarilor de iluminat, cablarea curentilor slabi: INTERNET, TELEFONIE, CATV etc.

Executam lucrari de alimentare electrica a diversilor consumatori cum ar fi: tablouri electrice, intrerupatoare, diverse utilaje: pompe, grupuri de pompare, instalatii de legare la pamant (impamantare), instalatii de paratrasnet, instalatii de iluminat si prize. Cablarea, strangerea legaturilor sau orice alte conexiuni vor fi perfect realizate pentru a obtine o instalatie electrica sigura si cu durata mare de functionare.

Preturi instalatii electrice

Preturile la manopera instalatiilor electrice sunt NEGOCIABILE si pot suferi modificari in functie de gradul de dificultate, distanta si complexitatea lucrarii. Pentru detalii tehnice si oferta personalizata, va rugam sa ne contactati prin email sau sa ne apelati la nr. de telefon: 0722 311 044.

Garantam toate lucrarile executate de societatea noastra!

Galerie foto
  • ...