ACDD Art Construct Development & Design - Consultanta, si executie piscine

Sistem filtrare compact piscina Hayward volum 16 -

  Recomandat pentru piscine ale caror volum de apa nu depaseste 24 mc.

 

Prezentul sistem de filtrare compact pentru piscina este propus de catre echipa consult-pools.ro tuturor celor care sunt interesati in vederea recircularii si filtrarii in conditii optime a unui volum de apa care nu va depasi 24 mc. Gandit pentru a recircula si filtra intreg volumul de apa in maxim 6 ore, acest sistem compact de filtrare se recomanda ca o alegere reusita din toate punctele de vedere atunci cand este achizitionat pentru piscinele de dimensiuni / volum mic.

 

-   Echipament pentru filtrare apa din piscina compus din filtru cu nisip Hayward D350, pompa de recirculare Hayward autoamorsanta si suport de fixare. -   Debit de 4 mc/h. -    Recomandat pentru piscine ale caror volum de apa nu depaseste 24 mc.

 

Specificatii tehnice:

-   Echipament pentru filtrare apa din piscina compus din filtru cu nisip Hayward D350 , pompa de recirculare Hayward 4 mc/h si suport de fixare.-    Debit de 4 mc/h. -    Recomandat pentru piscine ale caror volum de apa nu depaseste 24 mc/h. -    Pompa piscina Hayward debit 4 mc/h autoamorsanta.-    Filtru Top Hayward D350 debit 4 mc/h furnizat cu vana multiport cu sase functii Vari-Flo.-    Materialul filtrant necesar pentru filtru cu nisip nu este prevazut.

-    Presiune maxima 3.5 bari.

-    Suprafata filtrare : 0.10 mp.

-    Putere pompa 0.25 HP.

-    Conexiune pompa: D38 m.

-    Manometru filtru: inclus.

 

Utilitate sistem filtrare compact de la Hayward:

-filtrare si recircularea apei din piscinele de dimensiuni respectiv volum mic de apa. (mai mic de 24 mc de apa);

 

 

Nota: Pentru detalii si informatii suplimentare nu ezitati in a contacta unul dintre specialistii echipei consult-pools.ro

Galerie foto
  • ...