Consult si Montaj Pardoseli - Montaj parchet, mocheta, covor PVC, Bucuresti

Tapet PVC Wallgard Tarkett Omogen

Protectia pentru pereti Wallgard este solutia perfecta pentru zonele care necesita o protectie speciala, nu numai în încaperile umede dar si în alte medii cum ar fi centrele medicale si industria usoara. Modelul sau clasic face ca Wallgard sa fie o alegere buna pentru zonele moderne si utile multi ani de acum înainte.

Tapetul PVC antibacterian este flexibil si usor de montat pe perete, avand o buna stabilitate dimensionala. Este ideal pentru pereti si tavane in cabinete medicale, spitale, sali de operatie, camere umede. Este tratat antibacterian, antifungic si ignifug. Tapetul pvc rezistenta la rupere si este disponibil intr-o gama larga de culori.

Tapetul Wallgard este solutia perfecta pentru zonele care necesita o protectie speciala a peretilor împotriva umezelii, cum ar fi camere sterile si spatii din industria usoara. Tratamentul PU-shield asigura o rezistenta ridicata împotriva petelor si a substantelor chimice, iar suprafata neteda asigura o igiena optima si impermeabilitate. Combinând functionalitatea cu designul atragator, Wallgard este disponibil în 11 culori în tonuri pastelate – inclusiv doua culori suplimentare pentru persoanele cu dizabilitati vizuale.

Galerie foto
  • ...