Constructii instalatii - Servicii de constructii, instalatii, renovari, amenajari Bucuresti

Servicii

Constructii Case, Constructii Blocuri
Efectuam lucrari de constructii case si blocuri in baza proiectelor noastre sau a celor furnizate de clienti, participam la fazele determinante stabilite prin proiecte, punem la dispozitie diriginti de santier, responsabili tehnici cu executia in domeniul constructiilor. Realizam constructii case si blocuri cu proiectul nostru, situatie in care clientul poate beneficia de discount pentru solutii complete la cheie, sau cu proiectul pus la dispozitie de beneficiar.

De la preluarea amplasamentului, analizarea cererilor de plata emise de constructor, efectuarea de vizite pe santier pentru asigurarea bunei executii a lucrarilor, participarea la fazele determinante si pana la receptia lucrarilor, intocmirea cartii constructiei si calculul final al valorii de investitie, arhitectul nostru si colaboratorii sai se vor implica activ pentru ca beneficiarul sa se poata bucura pe deplin de investitia sa.

Constructii si Instalatii
Companie cu 20 ani de experienta, infiintata din dorinta de a aduce pe piata de profil o serie de servicii complexe, de o calitate ireprosabila oferite de specialistii nostri cu o bogata experienta in domeniul constructiilor, atat civile cat si industriale. Pe parcursul celor 20 ani de experienta am realizat o serie de parteneriate strategice care ne ajuta sa va putem oferi un raport calitate – pret imbatabil.

In colaborarea noastra veti avea garantia ca veti primi cele mai eficiente solutii pentru toate etapele proiectului, astfel incat la finalizarea acestuia sa realizati o economie considerabila fara a face rabat de la calitatea lucrarii. Unul dintre obiectivele noastre primordiale este acela de a oferi servicii ireprosabile tuturor clientilor, fie ei – clienti companii mari sau clienti persoane fizice. Consideram ca un client multumit va reveni intotdeauna si ne va recomanda celor interesati de serviciile noastre de constructii.

Renovari si Amenajari Interioare si Exterioare
Renovari si amenajari interioare – amenajarile interioare se ocupa de partea de decorare a caselor, spatiilor comerciale sau a birourilor, a spatiului in care ne petrecem cel mai mult timp. De aceea acest spatiu trebuie sa ne ofere confort si senzatie placuta. Amenajarea interioara presupune includerea sistematica a fortelor proprii si a ideilor clientilor nostrii pentru a transforma un apartament, o casa sau un birou intr-un loc ideal in care sa-ti petreci timpul si activitatile zilnice fara a fi influentat negativ de aspectul ambiental.

Prin colaborarea cu arhitecti si designeri interiori cu experienta, ne straduim sa ne ridicam la nivelul asteptarilor clientilor nostrii venind cu idei inedite si in tendinte. Ca ingredient obligatoriu al retetei noastre, folosim calitate la cele mai inalte standarde. Acest aspect, ne-a facut remarcati de-alungul timpului in ochii clientilor, specialistii nostrii indreptandu-se intotdeauna spre lucrul bine facut si la termenul stabilit. Acoperim o gama larga de lucrari de finisaje, astfel incat sa va bucurati din plin de produsul finit, fara stresul preliminar de a angaja diferite echipe pentru fiecare operatiune in parte.

Renovari si amenajari exterioare – principala caracteristica a lucrarilor exterioare e reprezentata de faptul ca acestea trebuie sa reziste calitativ si estetic la factorii de mediu agresivi la care sunt supuse (actiunea razelor solare, actiunea vantului, actiunea ploii, actiunea inghet – dezghetului, actiuni fizico-chimico-biologice).

Constructii, Proiectare, Design
Colectivul nostru de specialisti tine pasul cu noile tehnologii si le promoveaza în întreaga activitate. Detinem o gama larga de echipamente necesare realizarii lucrarilor la cei mai înalti parametri. Toate acestea sunt sustinute de Sistemul de management al calitatii conform standardelor in vigoare.

SERVICII CONSTRUCTII: Constructii case la rosu si la cheie, constructii civile si industriale constructii metalice, lucrari hale de productie, structuri metalice de mare complexitate; proiectare si executie, fundatii, plansee, structuri portante, termoizolatii si hidroizolatii, compartimentari, bransamente, instalatii; acoperisuri cu forme diferte, adaptate cerintelor, compuse din structura de rezistenta si invelitoare,

Instalatii Electrice, Apa, Canalizare, Termice
INSTALATII ELECTRICE – gama completa de servicii in domeniul electric (consultanta in vederea racordarii la reteaua electrica de distributie, proiectare, executie, dirigentie de santier la cel mai bun raport pret-calitate). Servicii oferite in baza atestat ANRE: realizare bransamente si instalatii de utilizare; verificare instalatii electrice prin Responsabil Tehnic cu Executia atestat; masurare rezistenta de dispersie priza pamant; realizare instalatii compensare energie reactiva inductiva/capacitiva; instalatii de automatizare cu automate programabile; sisteme de alarma si supraveghere video; etc.

Drumuri si Poduri – Constructie si Reabilitare
Lucrari de infrastructura – cerintele in constructii sunt tot asa de variate ca si solicitarile diferite ale beneficiarilor nostri. Indiferent daca este vorba de constructii de drumuri, amenajari in aer liber, executarea masurilor de protectie impotriva inundatiilor sau chiar lucrari de drumuri in zone alpine. Detinem know-how-ul necesar si personalul potrivit pentru acest domeniu cu cerinte mereu in crestere. Vedem aceste sarcini pretentioase ca pe noi provocari pentru gasirea de solutii creative. Astfel, in cazul multor proiecte am putut impresiona beneficiarul cu solutii tehnice creative. Prioritatea principala consta in oferirea serviciilor optime la preturi avantajoase si finalizarea la termen a proiectelor.

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0736141045; 0314245108
Bucuresti,
Distribuie