Smits Industry, Echipamente metalice pentru manipulare si stocaj

Boxpaleti metalici

Boxpaleti metalici 1200x800x970, pereti plasa sudata ochiuri 50x50mm grosime 3 mm, podea din tabla ambutisata 1,5/2 mm oblon lateral pliabil, structura profile laminate, posibilitate manipulare cu liza sau motostivuitor ,etajabil maxim 5 nivele cu incarcare fiecare 1000 kg. Containereul este prevazut cu oblon lateral  ,protectie anticoroziva grund si vopsea finala, la comanda se poate zinca termic.Despre boxpaleti ! aceste containere sunt folosite in departamentele de logistica, pentru depozitare temporara transport intren sau ca si ambalaje returnabile, transport pe distante lungi rutier sau feroviar dimensiunea boxpaletilor este optimizata pentru folosi la maxim mijloacele de transport fie ca este vorba de o remorca sau un container maritim , boxpalet metalic  standard ocupa pana la 90% din volumul  masinilor de transport astfel fiind un produs cu o mare eficienta in exploatare

Descriere produs:Boxpalet metalic stivuibil, cu pereti din plasa sudata dimensiune ochiuri plasa 50x50mm, podea standard tabla ambutisata 1.5/2 mm optional lemnoasa 25 mm , structura profile laminate si ambutisate, posibilitate manipulare cu liza sau motostivuitor , etajabil maxim 5 nivele cu incarcare fiecare 1000 kg. Containereul este prevazut cu oblon lateral 50% din perete ,culoare standard gri , optional pot fi livrati in culorile albastru si verde sau zincati termic.

Boxpaleti metalici 1200x800x970 pliabili, pereti plasa sudata ochiuri 50x50mm grosime 3 mm, podea din tabla ambutisata 1,5/2 mm laterale pliabile, structura profile laminate, posibilitate manipulare cu liza sau motostivuitor ,etajabil maxim 5 nivele cu incarcare fiecare 1000 kg. Containereul este prevazut cu oblon lateral  ,protectie anticoroziva grund si vopsea finala, la comanda se poate zinca termic.

Galerie foto
  • ...