Conelectro Service, Proiectare si montaj instalatii electrice - Bucuresti

Despre firma Conelectro Service

Conelectro Service a luat fiinta în anul 1993, având ca obiectiv asigurarea de servicii pe piata energetica din Romania.

 

S.C. CONELECTRO SERVICE SRL  este o societate comerciala specializata în executia instalatiilor electrice, cu o echipa de 50 angajati cu o vasta experienta în efectuarea de montaj instalatii electrice,  transformatoare electrice; punem accent în special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre.

Principala activitate o reprezinta serviciile în domeniul energetic, cuprinzând executia de: linii electrice aeriene si subterane de joasa si medie tensiune; posturi de transformare; bransamente electrice; instalatii electrice interioare; instalatii de automatizare; instalatii pentru curenti slabi; verificari prize impamântare; încercari si verificari PRAM; modernizari la instalatii electrice industriale; modernizari instalatii electrice în constructii civile; iluminat stradal, pietonal.

 

SC CONELECTRO SERVICE SRL este atestata pentru lucrarile enumerate având personal autorizat  A.N.R.E. , MLPAT, MEC. De asemenea, societatea are implementat standardul de calitate ISO 9001/2015ISO 14001/2015ISO 45001/2018.

Galerie foto
  • ...