ComputerLand Romania - Service aparatura si echipamente IT Bucuresti

Instalare Softether si Hardware

Instalare & configurareOperatiunile de instalare si configurare a componentelor hardware si a aplicatiilor software influenteaza, prin calitatea lor, posibilitatea utilizarii eficiente a echipamentelor IT de catre client.

Instalare & configurare componenteFie ca e vorba de asamblarea completa a unui calculator (desktop sau laptop), sau doar de anumite componente, posedam cunostintele necesare, experienta specifica si dotarea tehnica corespunzatoare. Prin verificarea compatibilitatii componentelor, cunoasterea si respectarea parametrilor dati de producator, a specificitatilor si particularitatilor anumitor componente, categorii, modele sau branduri, maximizam eficienta cu care se desfasoara operatiunea de instalare/dezinstalare/configurare.

Instalare & configurare sistem operareSistemul de operare are rolul de a gestiona functionarea componentelor hardware, de a coordona si controla executia programelor si de a permite comunicarea utilizatorului cu sistemul de calcul. In functie de nevoile clientului si configuratia hardware a sistemului se alege sistemul de operare optim. Dupa instalare, configurarea sistemului de operare mareste semnificativ eficienta utlizarii.

Instalare & configurare drivereMajoritatea componentelor dintr-un sistem, cu precadere cele cu modificari semnificative vendor-specific sau model-specific, au nevoie de drivere pentru a face posibila comunicarea cu sistemul de operare (implicit si cu alte componente hardware, software, si nu in ultimul rand cu utilizatorul – prin interfete specifice). De multe ori, exista o ordine bine definita a instalarii driverelor, sau necesitatea unor configurari aditionale.

Instalare & configurare aplicatiiProgramele utilitare si cele auxiliare sunt instalate dupa nevoie sau cerere explicita, cu eventuale recomandari.Toate aceste operatiuni de instalare pot fi facute una in continuarea celeilalte sau individual, in functie de necesitate.

Galerie foto
  • ...