Coinsfri - Instalatii climatizare, frigorifice Ilfov

Montaj aparate aer conditionat

Montajul aparatelor de aer conditionat se va face folosind pompa de vid care este necesara la orice instalatie de aer conditionat cu agent frigorific ecologic si va beneficia de trasee frigorifice din cupru de cea mai buna calitate. Echipa noastra va ofera consultanta în privinta amplasarii aparatului de aer conditionat pentru o cât mai buna functionare a acestuia.

MONTAJUL FACUT ÎN CONDITII FOARTE BUNE DE CALITATE SI AMPLASAMENT MARESTE VIATA UNUI APARAT DE AER CONDITIONAT CU CEL PUTIN 50%.
Este foarte important sa aveti o verificare periodica a aparatelor de aer conditionat, pentru a anticipa eventualele probleme care ar putea crea neplaceri. Aparatul de aer conditionat trebuie urmarit si întretinut periodic cu toata grija, de catre un personal tehnic specializat. Pe partea de service va oferim posibilitatea de a încheia un contract de mentenanta în urma caruia, dumneavoastra veti beneficia de interventii periodice pentru verificarea si igienizarea echipamentelor frigorifice si de climatizare (vitrine frigorifice, camere frigorifice, centrale frigorifice sau aparate de aer conditionat).

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0722391073; 0727744896
Str. Preciziei, nr. 1A, Magurele, judetul Ilfov
Distribuie