Cofinance Gorioux servicii de contabilitate completa Bucuresti

Servicii de salarizare si administrare personal

Oferim solutii flexibile si personalizate pentru externalizarea activitatii de salarizare si administrare de personal adaptate companiei dvs., cu beneficii majore: salarizare eficienta, imbunatatirea productivitatii si simplificarea procedurilor administrative.

BENEFICIILE EXTERNALIZARII SOLUTIILOR DE SALARIZARE SI ADMINISTRARE PERSONAL

CRESTEREA PERFORMANTELOR Cofinance Gorioux va pune la dispozitie un consilier care se va ocupa personal de toate aspectele legate de salarizare si administrarea personalului dvs., avand astfel posibilitatea sa va concentrati pe alte domenii importante de dezvoltare a afacerii.

REDUCEREA COSTURILOR DIRECTE SI INDIRECTE Pentru personalul implicat in calculul salariilor si administrarea personalului, pe langa salariu, se adauga costuri pentru specializari, echipamente de protectie, achizitionare si intretinere software, mobilier, consumabile. Prin externalizare scutiti de toate aceste costuri.

DISPONIBILITATE Angajatul propriu poate avea perioade de indisponibilitate (concediu de odihna sau concediu medical), insa Cofinance Gorioux va fi tot timpul la dispozitia dvs.

INFORMARE CONTINUA Cofinance Gorioux va furnizeaza permanent informatiile cu privire la schimbarile legislative.

Lasa povara salarizarii si administrarii de personal in GRIJA NOASTRA !

Galerie foto
  • ...