Casa Antonie, Cofetarie - Bucuresti

Despre Casa Antonie

Laborator pentru prajituri,torturi,cozonaci.

Cu peste 25 de ani experienta in industria dulciurilor, Casa Antonie se remarca prin calitatea si savoarea produselor sale. Punem accent pe ingredientele naturale, atent selectionate. Din 1993 si pana acum am dezvoltat o pasiune pentru gustul dulce desavarsit.

Am pastrat retetele traditionale, la care am adaugat cate un strop de personalitate. De la cozonacul bunicii pana la reputatul tort de nunta, toate produsele au trecut, de-a lungul timpului, testul celui mai exigent juriu: clientii nostri.

Pornind ca o afacere de familie, brandul Casa Antonie s-a dezvoltat treptat, ajungand un punct de reper al cofetariilor din Romania. Cu toate acestea, principiile puternice cu care s-a plecat la drum au ramas aceleasi, compania pastrandu-si integral capitalul privat romanesc.

Credem in lucrurile facute bine, in sprijinirea unui mediu competetiv de munca, in dezvoltarea economiei locale.

CASA ANTONIEISTORIC 

Anul 1993 a fost punctul de start pentru ceea ce urma sa devina un nume de reper pentru industria dulciurilor din Romania. Pe parcursul a peste doua decenii, Casa Antonie s-a dezvoltat constant, atat din punct de vedere tehnologic si logistic, cat si din prizma retetelor folosite.

Intre etapele importante, din punct de vedere tehnologic, se remarca proiectele de achizitii de utilaje obtinute cu sprijinul Uniunii Europene: retehnologizarea capacitatilor de productie (proiect aprobat in anul 2008 si implementat in anul 2009) si extinderea spatiului de productie si depozitare si achizitionare de noi linii de productie (proiect aprobat in anul 2012 si implementat in perioada urmatoare: 2012-2014).

 

MISIUNE

Casa Antonie are ca misiune principala promovarea si dezvoltarea continua a standardelor de excelenta in domeniul produselor de patiserie si a dulciurilor.

Obiectivul nostru este de a ne consolida pozitia pe piata interna, de a ne extinde si a ne dezvolta in mod responsabil, astfel incat clientii nostri sa fie in permanenta multumiti de produsele oferite.

 VIZIUNE

Ne-am propus sa furnizam produse de cofetarie de foarte buna calitate pentru clientii nostri, acestia fiind în centrul sistemului nostru de lucru.

 VALORI

Integritate si Respect: suntem corecti si responsabili, aratand preocupare pentru partenerii, consumatorii si angajatii nostri.

Flexibilitate: avem mereu in centrul preocuparilor nostre dorinta partenerilor si clientilor.

Grija fata de produsul livrat: punem accent pe calitatea produsului nostru si pe gustul desavarsit

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...