Code School Clubs - Cursuri de programare pentru copii, Bucuresti

Robotica - primii pasi

La Code School Clubs credem ca cea mai buna metoda de a învata este prin joaca. A programa înseamna a spune masinilor sau dispozitivelor ce sa faca. Asadar, la cursul de robotica pentru începatori începem prin a le arata copiilor cum pot sa dea comenzi robotilor folosind programarea.  

Robotica este o cale captivanta si distractiva în predarea unor notiuni de matematica, informatica si tehnologie. Folosind robotii, copiii devin creativi si îsi antreneaza gândirea critica pentru a rezolva probleme din lumea reala. 

Etapele de învatare din cadrul cursului de introducere în robotica pentru copii sunt clar structurate pentru a oferi un drum complet de la începator la mic inginer în robotica.

Programarea unor roboti deja construiti

Cursantii îsi dezvolta gândirea computationala si competente de baza în algoritmica si programare descoperind cum detecteaza un robot obstacolele cu ajutorul senzorilor, cum urmareste o linie continua sau cum detecteaza lumina, cum poate reda sunete sau raspunde la diferite comenzi. Destul de interesant, nu?  

Galerie foto
  • ...