COBI Custom Bicycle - Magazin, reparatii biciclete Bucuresti

Vopsire bicicleta

Servicii de vopsire bicicleta in camp electrostatic. Am ales aceasta metoda deoarece vopseaua electrostatica are o rezistenta superioara celei aplicate cu ajutorul pistolului de vopsit. Detinem un paletar de culori variat, care te lasa sa iti personalizezi bicicleta asa cum vrei. Totusi, trebuie mentionat ca bicicletele vor fi vopsite doar intr-o culoare. Nu putem face degrade sau diferite modele din vopsea.

Cat costa?
Pentru a-ti reinnoi bicicleta, te va costa 500 de lei. 

Ce este inclus in pret?
In acest pret este inclus demontarea bicicletei, sablarea cadrului, revopsirea bicicletei intr-o singura culoare aleasa din paletar si remontarea ei. In timpul remontarii facem si un service complet. Acest lucru inseamna ca vom centra rotile, vom regla franele si schimbatoarele, vom degresa si curata transmisia si vom inlocui vaselina din butuci si cuvete.

Ce alte costuri pot aparea?
Daca doresti sa vopsesti bicicleta in doua sau trei culori (cadru o culoare, furca o culoare si aparatorile o alta culoare), se adauga un cost suplimentar de 50 lei.
Daca doresti sa aplicam peste vopseaua electrostatica lac metalizat, se adauga un cost de 100 lei. 
Eventualele piese ce necesita a fi schimbate nu intra in costul de revopsire (ex. cabluri de frana, o camera de bicicleta, etc.). 


Cat dureaza?
In general dureaza 3 saptamani. De aceea, recomandam clientilor sa aduca bicicleta la vopsit iarna, atunci cand nu o folosesc.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0771470482
Str. Cutitul de Argint, nr. 64, sector 4
Distribuie