Clubul de Engleza - Magic AfterSchool

Despre noi

Magic After School Sector 5 Bucuresti, Clubul de Engleză şi Magic Party pentru copilul dumneavoastră.

Totul sub acelaşi acoperiş şi cu dorinţa de a vă veni în întâmpinare cu cele mai eficiente şi inovative metode de predare sau cu cele mai amuzante idei de a petrece o zi specială din viaţa copilului dumneavoastră într-un spaţiu de joacă fascinant.

Fie că este vorba de rezolvarea temelor, de însuşirea noilor cunoştinţe, de învăţarea şi deprinderea unei limbi străine, sau pur şi simplu de petrecerea unor momente memorabile în cadrul special amenajat pentru petreceri aniversare. Pentru toate acestea Magic After School Sector 5 Bucuresti şi Clubul de Engleză pentru copii reprezintă locul ideal.

Într-o lume avidă de cunoaştere, copiii sunt primii predispuşi la însuşirea tuturor informaţiilor. Dată fiind natura vârstei, aceştia nu pot discerne informaţiile receptate în cel mai bun mod.

Se cere o educaţie continuă, iar centrul nostru educaţional îi oferă copilului dumneavoastră posibilitatea îmbinării educaţiei formale cu educaţia informală.

Ţelul cursurilor de limba engleza, susţinute de cadre didactice competente şi cu studii psiho-pedagogice, nu este îngradirea personalităţii ci a cultivării acesteia. Unicitatea abordării metodelor de predare-învăţare a limbii engleze, susţinute va releva în cea mai scurtă perioadă rezultatele dorite pentru elevul din clasele primare.

Magic After School şi Clubul de Engleză se caracterizează prin înclinarea spre elev, spre capacitatea sa de însuşire şi stabilizare a informaţiilor receptate.

De ce aţi alegeMagic After school, Clubul de Engleza şi Party Zone pentru copilul dumneavoastră ?

Pentru că fiecare părinte doreşte ce este mai bun şi de calitate pentru copilul său !

Oferta noastra include:  cursuri de, limba engleza pentru copii, afterschool sectorul 5 Bucuresti, club de engleza pentru copii, dans, muzica, karaoke si multe alte optionale atractive pentru copilul dvs.

Au început înscrierile pentru anul şcolar 2011-2012

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0729017466
Str. Cimpenesti, nr. 2, Sect. 5, Bucuresti
Distribuie