Clubul de sah M.M. Mihail Marin - Bucuresti

Despre noi

Asociatia Club Sportiv ”M.M. Mihail Marin” a fost înfiintata la data de 30.05.2012 de una dintre cele mai numeroase familii de sahisti activi din România: Luiza, Mihail, Victor Marin si Otilia, Stefan, Radu Baciu.

Clubul îsi propune sa popularizeze, sa raspândeasca si sa dezvolte practicarea sahului în rândul copiilor si pentru orice persoane doritoare de a învata acest sport.

Activitatile clubului vor avea loc într-un cadru organizat, propice desfasurarii unor programe de selectie, initiere si perfectionare în sah si se vor derula în ambianta calda si primitoare a spatiosului si modernului nostru sediu din strada Tânganului nr.38, sector 6.

Principalele obiective ale clubului sunt atragerea si instruirea iubitorilor de sah, organizarea si desfasurarea activitatii de performanta în sah, organizarea unor competitii în care sportivii nostri sa îsi poata valorifica cunostintele dobândite, participarea la competitii locale si nationale, precum si la competitii pe echipe pentru juniori si seniori incluse în calendarul competitional national si international, sustinerea tehnica si financiara a sportivilor de performanta si a specialistilor, colaborarea cu alte structuri sportive si de tineret din tara si din strainatate si promovarea spiritului de performanta si fair-play.

Ideea înfiintarii acestui club a luat nastere din convingerea beneficiilor pe care le are sahul asupra dezvoltarii armonioase a copiilor si în urma numeroaselor solicitari de îndrumare în acest domeniu.

S-a constatat în urma a numeroase studii ca sportul mintii dezvolta abilitatile de rezolvare a problemelor, îmbogateste memoria, limbajul si capacitatile matematice, dezvolta gândirea critica, creatoare si originala, îi învata pe copii sa gândeasca în mod logic si eficient, îi ajuta sa ia decizii dificile si abstracte în mod independent si sporeste performantele scolare ale copiilor. De asemenea, sahul are efecte pozitive în plan moral si social, favorizând integrarea copiilor într-o echipa, respectul fata de ceilalti, respectarea unor reguli.

Îi sfatuim pe copii sa abordeze cu încredere lumea sahului si sa dea dovada de curaj si idei îndraznete!

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0736635870
Str. Tanganului, nr. 38, sector 6
Distribuie