Moni Star Clinic - Clinica medicala Voluntari

Cardiologie

Desi bolile cardiovasculare apar la anumite vârste (sub 55 ani pentru barbati si sub 60 de ani pentru femei) multi dintre noi amânam vizita la un medic specialist.

Cardiologie Voluntari, Pipera, Judetul Ilfov - ramura medicala ce se ocupa cu studiul functionarii cordului, al bolilor care ating cordul si vasele de sânge. În timpul unei consultatii la cardiologie, medicul cardiolog trebuie sa afle întâi principalele simptome ale pacientului, dupa care discutia se muta cu privire la istoricul bolilor pe care pacientul le are deja diagnosticate.

Totodata, de mare ajutor sunt si informatiile cu privire la potentialele boli cardiovasculare ale membrilor din familie (parinti, frati, surori).

Este foarte important sa se efectueze un examen clinic complet si nu doar o examinare a aparatului cardiovascular.

Nu în ultimul rând, în cadrul unui consult cardiologic se efectueaza si interpreteaza un traseu ECG ce aduce informatii privind activitatea electrica a inimii si de asemenea posibilele afectiuni ale cordului.

Întâlnita tot mai des, tensiunea arteriala impune schimbarea modului de viata. De la aparitia primelor semne aferente hipertensiunii, sunt recomandate controale medicale

EKG - masurare tensiune arteriala, holter pentru EKG si tensiune arteriala sau ecografie cardiaca sunt servicii medicale de care puteti beneficia în cadrul clinicii - MS CLINIC din Voluntari.


Va asteptam la MS CLINIC sa avem grija de sanatatea dumneavoastra.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0213529667; 0745244808
Bd. Voluntari, nr. 44, Voluntari, judetul Ilfov
Distribuie