Trident-clinica stomatologica- Bucuresti

Servicii Ortodontie

Noi intelegem ca tratamentul ortodontic al fiecarui pacient este diferit si promitem sa va acordam atentia personala pe care o meritati. La noi veti avea parte de cele mai bune servicii de ortodontie din Bucuresti. In cadrul clinicii noastre tratamentul ortodontic nu este considerat un simplu act cosmetic de aliniere a dintilor, ci incorporeaza elemente de diagnostic amanuntit, o mecanica de tratament aprofundata si verificata si cele mai recente progrese ortodontice pentru tratarea intregului complex dento-facial.

Medici calificati

Medici nostrii ortodonti au participat la numeroase cursuri si programe de pregatire post-universitara in ortodontie, fiind pregatiti sa va ofere un tratament ortodontic complet care sa va ofere atat zambetul perfect, dar acordand egala atentie si corectarii muscaturii dumneavoastra, sau eventualei patologii a articulatiilor temporomandibulare.

Rezultate excelente

Deoarece rezultatele excelente necesită o planificare atentă, medicii nostrii ortodonti cred în vizualizarea rezultatului final înainte de începerea tratamentului. Înregistrările diagnostice minu?ioase ?i precise, studiul detaliat al tuturor aspectelor cazurilor clinice, precum ?i elaborarea unui plan de tratament cuprinzător conduc la o durata de tratament mai scurta, la rezultate mai bune si la o stabilitate pe termen lung a rezultatului.

Galerie foto
  • ...