Smart - Clinica medicala Bucuresti

Obstetrica ginecologie

Sarcina cu risc este o sarcina în timpul careia apar complicatii atât în ceea ce priveste mama, cât si fatul.
Unele gravide au probleme de sanatate diagnosticate înaintea sarcinii (trombofilii, diabet, lupus eritematos sistemic sau alte patologii autoimune, sindrom antifosfolipidic, obezitate, tiroidite autoimune, hipertensiune), patologii care pot duce la complicatii ale sarcinii daca nu sunt investigate, tratate si urmarite corespunzator. Alte probleme de sanatate pot aparea în timpul sarcinii (diabet sau hipertensiune gestationala). Indiferent de complicatie, comuna sau rara, exista cai prin care acestea pot fi manageriate corespunzator, în asa fel încât mama si bebelusul sa se simta în siguranta pe parcursul celor 9 luni de calatorie împreuna. În cadrul acestui centru, oferim centralizarea si integrarea informatiilor obtinute în urma tuturor acestor consulturi, analiza interactiunilor medicamentoase si impactul acestora asupra mamei si fatului cu evaluare raport risc/beneficiu si stabilirea unui plan de tratament optim pentru gravida.
Boala abortiva afecteaza unul din 200 cupluri si exista mai multe cauze: infectiile, anomaliile anatomice, nivelul scazut de progesteron, anomaliile cromozomiale, mecanismele imunologice sau trombofiliile.
Unele dintre gravide au mai multe cauze de pierdere a sarcinii. Suntem aici sa le descoperim împreuna cu rabdare si perseverenta.

 

Dr. Claudia Mehedintu

Medic primar obstetrica-ginecologie

Dr. Claudia Mehedintu
Sunt medic primar obstetrica ginecologie, cu o experienta de 15 ani, Profesor universitar în cadrul Departamentului 13 Universitatea de Medicina si Farmacie ”Carol Davila” cu integrare clinica în cadrul Spitalului Clinic ”Nicolae Malaxa”, doctor în medicina si din toamna anului 2017 în urma sustinerii tezei de abilitare intitulata “Cercetari asupra patologiei ginecologice survenita postnatal” am devenit coordonator de studii doctorale. În urma cursurilor si examenelor sustinute am obtinut competente în Ultrasonografie Obstetricala si Ginecologica, Histeroscopie, Laparoscopie Ginecologica, Infertilitatea Cuplului si Tehnici de Reproducere Umana Asistata, Medicina Materno – Fetala, Colposcopie, Planificare Familiala si Managementul Serviciilor de Sanatate.
Activitatea profesionala cuprinde preponderent preocupari în domeniul medicinei materno-fetale (obstetrica moderna) si chirurgiei minim invazive (laparoscopia ginecologica)– chirurgia afectiunilor benigne ginecologice, în special endometrioza.
Daca obstetrica clasica însemna îngrijirea femeii gravide, obstetrica moderna se adreseaza atât mamei cât si fatului, astfel aparând conceptul de medicina fetala – fetus as a patient. Utilizarea ecografiei si analizei genetice permit dezvoltarea cunoasterii patologiei fetale si/sau materne = depistarea sarcinilor cu risc obstetrical crescut. Sunt posibile astfel o serie de interventii diagnostice si terapeutice, ceea ce permite o conduita / supraveghere speciala a acestor sarcini.
VALORILE în care cred sunt: creativitatea, spiritul de echipa, corectitudinea, flexibilitatea, îmbunatatirea calitatii vietii, valori pe care cred cu tarie ca le voi întâlni în cadrul colectivului Clinicii SMART.

Servicii:
Consultatie initiala Obstetrica-Ginecologie  Cost: 300 lei
Consultatie control (interpretare analize, conduita terapeutica)  Cost: 250 lei
Consultatie infertilitate cuplu  Cost: 250 lei
Consultatie ginecologie + exografie transvaginala  Cost: 400 lei
Montare pesar  Cost: 150 lei
Montare sterilet  Cost: 300 lei
Extragere sterilet  Cost: 150 lei
Biopsie col uterin  Cost: 200 lei
Aplicatii locale podofilina  Cost: 60 lei
Incizie chist glanda Bartholin  Cost: 300 lei
Suprimare fire  Cost: 50 lei
Pansament  Cost: 50 lei
Test de nonstres  Cost: 75 lei

Galerie foto
  • ...