Clinica New Dental-clinica stomatologica-Bucuresti

Implanturi dentare

Sănătatea ta contează ! 5 avantaje ale implantului dentar:Un implant dentar, în funcție de tip și după atenția acordată folosirii, poate fi garantat pe viață! Implantul dentar va depăși ca durată de viață dinții naturali întrucât aici n-au cum să apară carii.

Pacienții care în urmă cu câțiva ani n-ar fi avut ca alternative decât o punte fixă sau o proteză dentară mobilă pentru a fi capabili să mănânce, să se exprime cu ușurință și să zâmbească, pot alege acum un implant dentar.

Punțile și protezele sunt mai degrabă o soluție de compromis și ridică nenumărate probleme. Protezele dentare pot să alunece ori să genereze sunete neplăcute în timp ce vorbiți sau mâncați, iar punțile afectează dinții sănătoși de care sunt fixate. Și mai gravă este resorbția osoasă, atrofierea din zona de unde dintele sau dinții lipsesc. Bolile de gingie, uzura inerentă și stresul folosirii sunt cauzele eșecului timpuriu al punților și protezelor, fiind necesară înlocuirea lor într-un interval de 7 până la 15 ani. Cu un implant dentar sunteți scutiți de aceste neplăceri!

Galerie foto
  • ...