Clinica Dentara Militari-cabinet stomatologic-Bucuresti

Aparate Dentare - Ortodontie

Medici nostrii ortodonti au participat la numeroase cursuri si programe de pregatire post-universitara, fiind pregatiti sa va ofere un tratament ortodontic complet care sa va ofere atat zambetul perfect, dar acordand egala atentie si corectarii muscaturii dumneavoastra, sau eventualei patologii a articulatiilor temporomandibulare.

Deoarece rezultatele excelente necesită o planificare atentă, medicii nostrii ortodonti cred în vizualizarea rezultatului final înainte de începerea tratamentului. Înregistrările diagnostice minu?ioase ?i precise, studiul detaliat al tuturor aspectelor cazurilor clinice, precum ?i elaborarea unui plan de tratament cuprinzător conduc la o durata de tratament mai scurta, la rezultate mai bune si la o stabilitate pe termen lung a rezultatului.

Etapele necesare tratamentului

» Consultatia primara va consta dintr-un examen clinic care va viza atat dintii cat si oasele maxilare, musculatura si articulatiile temporomandibulare, o serie de fotografii intra- si extra-orale, radiografii , precum si o discutie despre potentialele optiuni de tratament. Aceasta programare este extrem de importanta deoarece va evalua nevoia dumneavoastra de tratament ortodontic pentru a stabili momentul potrivit pentru a incepe un tratament ortodontic. » Inregistrarile diagnostice constau in amprente ale arcadelor dentare si o inregistrare extrem de atenta a muscaturii dumneavoastra si a dinamicii maxilarelor. Aceste manopere ne sunt necesare pentru a monta modelele de gips ale arcadelor dumneavoastra dentare intr-un dispozitiv numit articulator, dispozitiv care poate sa fie programat sa functioneze identic cu articulatiile dumneavoastra temporomandibulare permitandu-ne sa studiem relatia functionala dintre dinti si articulatiile temporo-mandibulare. Acest montaj diagnostic permite diagnosticarea problemelor de ocluzie dentara si articulare. Tot in aceasta etapa se va identifica necesitatea realizarii unor examene radiologice mai complexe ale oaselor maxilare sau ale articulatiilor temporomandibulare: CBCT sau RMN. » Prezentarea diagnosticului si stabilirea planului de tratament se va face intr-o sedinta separata. La aceasta programare va vom oferi un diagnostic clinic complet cu privire la problemele ortodontice existente si va vom prezenta un plan de tratament detaliat. Pentru situatiile clinice complexe, acest plan de tratament poate presupune consultatii si manopere realizate de medicii de alte specialitati din echipa noastra. Veti pleca cu un rezumat scris al concluziilor care subliniaza tratamentul si cu o estimare de costuri asociata planului de tratament.

Galerie foto
  • ...