Click GSM Service - Service GSM Bucuresti

Deblocare Telefoane Tablete si alte Aparate

Cum se procedeaza

Veniti cu aparatul D-vs la service. Se va face o constatare daca aparatul este blocat in retea sau are un alt tip de securitate. Dupa aceasta constatare ii vom spune clientului care sunt metodele de decodare si preturile aferente metodei. Pentru metodele de decodare prin intrefata speciala vom executa decodare pe loc.Pentru decodari oficiale pe baza de IMEI se va achita decodare iar noi vom inainta serverului nostru cererea de decodare, se va face calcularea de cod in circa 3ore-3zile LUCRATOARE dupa ce codul s-a generat il trimitem prin SMS.

Detalii Decodare

QuickGSM Ofera decodare de retea pentru o gama larga de telefoane folosind cele mai noi interfete de citire si decodare retea de pe piata, si servere de decodare oficiala de actualitate la un timp de raspuns cat mai mic. Cele mai uzuale telefoane codate in retea sunt Samsung, Orange, Vodafone, Lg si altele.Tipul decodari se alege de catre client :Prin rootare si pierderea garantiei.Prin citire coduri direct.Prin citire coduri cu ajutorul serverului.Prin generare cod deblocare pe baza de IMEI.

Decodare la Distanta

Pentru Provincie putem oferi serviciul de decodare.Pentru aparatele care se decodeaza prin Interfata se vor trimite de client prin curierat se va decoda si trimite inapoi cu ramburs suma aferenta decodarii plus transport.  Pentru decodare pe baza de IMEI oriunde in lume. Clientul va face plata in contul nostru bancar dupa ce se discuta cu noi. Ne va comunica IMEI-ul prin e-mail acesta se va baga la procesare, dupa generarea codului de deblocare, vom transmite clientului acest cod.

 Decodari

Sunt doua metode de protectie ale aparatelor, primul este cod de aparat sau de telefon, cod pe care fiecare utilizator si-l poate seta pentru a-si proteja datele personale, al doilea fiind cod restrictie retea, codare care este facuta de catre operatorul GSM care comercializeaza aparatele. Deasemenea, oferim servicii de decodare a telefoanelor mobile ce au fost achizitionate direct codate intr-o anumita reatea (Orange, Vodafone).Daca telefonul pe care-l detineti este codat in alta retea GSM, decat cea pe care vreti s-o folositi, atunci puteti apela la serviciile QuickGSM service.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0721105333
Str. Constantin Radulescu Motru, Nr. 4, bl. 1, scara A, Sector 4, Bucuresti
Distribuie