Ciocolaterie - marturii dulci pentru nunta si botez Bucuresti

Despre Ciocolaterie

Va invitam sa ne cunoasteti si sa va alaturati minunatului univers al ciocolatei. Veti descoperi o lume delicioasa, plina de savoare si placere pura, servita cu emotii sincere si senzatii puternice.

De cele mai multe ori, ciocolata este o placere vinovata. Cea mai nevinovata si savuroasa placere vinovata dintre toate cate exista, vine de la o pralina proaspata si plina de crema care aluneca pe cerul gurii si oprindu-se in sufletul nostru.

Ciocolaterie.ro este unul dintre putinele magazine online unde pasionatii de ciocolata pot savura specialitati exclusive, menite sa rasfete cele mai rafinate gusturi. Ciocolaterie.ro simbolizeaza atentia cu care am selectat cele mai bune produse din ciocolata ( praline si tablete din ciocolata) si grija pe care o acordam mentinerii calitatii produselor noastre.Pastrand traditiile ciocolateriilor consacrate, am adus gustul desavarsit al sortimentelor de ciocolata pe Ciocolaterie.ro, unde puteti savura elixirul de odinioara al zeilor sub diferite forme si arome de praline, precum si alte specialitati pe baza de ciocolata.Pralinele sunt un produs local, realizate artizanal de catre ciocolatieri romani specializati in arta ciocolatei, inbinand traditiile romanesti si utilizand ciocolata belgiana de cea mai buna calitate si ingrediente locale proaspete, fara aditivi alimentari, reducand astfel termenul de valabilitate al acestor produse.

Galerie foto
Categorii
Date de contact
0212401773; 0728325991
Bd. Decebal, nr. 26, sector 3, Bucuresti
Distribuie