Chocolat Ateneu - Boutique restaurant cu livrare de prajituri in Bucuresti

Cutie 3 Eclere - Classique

Selectie 3 eclere: Infinit Vanille Bourbon: Ecler cu vanilie naturala de Madagascar, Chocolat Grand Cru: Ecler cu ciocolata neagra Belgiana Grand Cru 64% cacao, Crème de Café: Ecler cu cafea si crema de lapte

Pentru multe persoane, prajitura preferata din copilarie a fost eclerul. In urma cu zeci de ani, nu se gaseau foarte multe ingrediente pentru prepararea prajiturilor, iar cofetariile ofereau aceleasi sortimente de fiecare data. Dintre toate prajiturile, se remarcau eclerele, indiferent daca era vorba despre eclere cu vanilie sau ciocolata.

 

Astazi, chiar daca ai de ales intre foarte multe sortimente, nu-i asa ca din cand in cand preferi eclere? Daca da, ai ajuns unde trebuie! La Chocolat gasesti cele mai bune eclere, preparate cu drag din ingrediente naturale, de cea mai buna calitate. Vei regasi atat eclere consacrate, dar reinterpretate, cum sunt cele cu vanilie sau ciocolata, dar si eclere rafinate, cu fructe exotice sau arome deosebite (fistic, caramel sarat si unt, alune de padure si Nutella si multe altele).

 

Ti-am atras atentia? Trebuie sa stii ca te poti bucura de aceste prajituri delicioase la tine acasa, fara a te deplasa, multumita serviciului de livrare eclere. Astfel, oricand iti doresti, te poti bucura de livrare eclere la domiciliu in mai putin de doua ore de la plasarea comenzii. De asemenea, poti opta si pentru o livrare programata, in functie de preferintele tale.

 

Nu a fost niciodata mai simplu sa te bucuri de livrare eclere in Bucuresti si de livrare eclere in Ilfov de la Chocolat. Iti garantam ca vei dori sa comanzi cat mai des aceste delicioase prajituri, atat datorita gustului lor desavarsit, dar si datorita modalitatii rapide de livrare.

 

Asadar, data viitoare cand iti doresti eclere delicioase, comanda cu incredere de la Chocola

Galerie foto
  • ...