CET Central European Translations, Birou Traduceri Bucuresti

CET Central European Translations

CET Central European Translations a fost înfiintata în 1994 ca o retea de birouri de traduceri din Europa Centrala si de Est, dar si din Europa de Vest. În prezent avem birouri în RomâniaUngaria si Germania. Misiunea noastra este aceea de a oferi suport clientilor în toate aspectele legate de limbile din Europa Centrala si de Est, dar si de Vest: traducerea oricarui tip de document, interpretariat, interpretariat pentru conferinte telefoniceDesktop Publishing. Unul dintre punctele forte ale ofertei noastre îl constituie localizarea de site-uri web.

Pentru a garanta cea mai buna calitate, traducatorii si interpretii nostri sunt vorbitori nativi ai limbii tinta a fiecarui proiect de traduceri, au diplome universitare si specializare în limbi straine, traduceri sau în domeniul lor de activitate. Fiecare document tradus este înca o data verificat de un corector, pentru a se asigura astfel cele mai înalte standarde de calitate. Traducatorii nostri sunt familiarizati cu majoritatea programelor de traducere asistata de computer, inclusiv Trados si alte softuri pentru traducere.

Traducem din/în toate limbile din Europa Centrala si de Est, dar si de Vest si nu numai: din si în engleza britanica/americana, precum si din si în: germana, spaniola, franceza, italiana, rusa, maghiara, polona, româna, ceha si multe altele.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0213130004; 0213102825; 0722223047
Splaiul Unirii, nr. 4, bl. B3, sc. 3, et 3, biroul 3.3, Cladirea Sitraco Center Splai, sector 4,
Distribuie