Cepstra Grup - consultanta de mediu Bucuresti

Consultanta calitatea aerului

Aerul curat este unul dintre principalele elemente care contribuie la protejarea sanatatii umane si a mediului ca întreg.

Evolutia industriala ne-a învatat ca a trai într-un aer curat constituie un drept dar si responsabilitate. În consecinta, protectia calitatii aerului reprezinta o componenta esentiala în cadrul protectiei mediului,  domeniul fiind din ce în ce mai puternic reglementat la nivel national si european. Aceasta cu atât mai mult cu cât aerul este o componenta de mediu cu mobilitate deosebita.

Prin aderarea la Uniunea Europeana, tara noastra s-a angajat la transpunerea directivelor, deciziilor, planurilor si programelor adoptate la nivelul uniunii, în vederea atingerii unor obiective comune de protectie a mediului, în particular a calitatii aerului înconjurator.

CEPSTRA GRUP ofera servicii de consultanta privind calitatea aerului pentru operatorii industriali, prin: monitorizarea emisiilor de poluanti în aer rezultati din procesele de ardere a combustibilului, elaborarea inventarelor de emisii, evaluarea calitatii aerului pe baza rezultatelor modelarii dispersiei poluantilor si a monitorizarilor, elaborarea de scenarii de poluare pentru prognozarea impactului generat de activitatile industriale asupra calitatii aerului.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0372902955; 0214104086
Str. General Dr. Emanoil Mihail Severin, nr. 14, ap. 3, Sector 6,
Distribuie