Preoteasa, Centru de recuperare medicala si balneologie Bucuresti

Terapie cu lumanari Tade

Lumanarile Tade  sunt executate manual, fiecare are 23 de cm, iar forma oarecum de con alungit si produc prin ardere efectul de vacuum. Acest efect duce la extragerea toxinelor din corpul uman. Structura lumanarii este alcatuita din panza de in, imbibata cu ceara de albine si uleiuri aromate, asociate cu extract de curcuma – o planta care are un puternic efect energetic, antiinflamator si depurativ. Prin ardere, focul fiind un catalizator, sunt eliberate energiile latente pozitive, care demareaza procesul de autovindecare al organismului. Cum se procedeaza? Se aprinde capatul cu diametrul mai mare al lumanarii, iar capatul cu diametrul mai mic se aseaza pe zona de tratat; in interiorul lumanarii care este gol, prin ardere ia nastere un fum, si vacuum. Fumul patrunde prin tegument in zona subcutanata si chiar adanc in interiorul corpului dizolvand depunerile vechi existente, toxinele, iar prin vacuumul creeat le absoarbe in lumanare depunandu-le pe peretii reci ai lumanarii sub forma de praf. Marele atu al acestei tehnici milenare este acela ca, resturile vechi purulente, depunerile din articulatii se dizolva si sunt absorbite in exterior, producandu-se astfel o detoxifiere a corpului.

 

Indicatii terapeutice

  • in cazul bolilor avand ca efect secundar durerile fizice,
  • pentru curatirea psihica si spirituala a organismului uman, fara de care nu este posibila revenirea la paramentrii de sanatate optima.

Durerile reumatice, inflamatii ale articulatiilor se trateaza cu aceasta terapie cu rezultate rapide si foarte eficiente. Un efect deosebit s-a constatat in cazul afectiunilor digestive, dureri abdominale, balonari, si  a problemelor sistemului nervos. In cazul problemelor de digestie vindecarea se produce prin detoxifierea sistemului limfatic, care se stie, ca exista in proportie de 65-70% in cavitatea abdominala (mai exact in colon) asigurand astfel refacerea imunitatii. Vaselor limfatice din cavitatea abdominala le revine o sarcina deosebita in asigurarea imunitatii organismului. In cazul cand aceste vase si ganglionii limfatici sunt supraincarcati de toxine se produce inflamatia si apare durerea, ceea ce constituie de fapt semnalul de alarma ca s-a produs un blocaj, iar imunitatea individului are de suferit. Aplicand lumanarea in ombilic, cu aceasta tehnica blocajele pot fi indepartate. Tratamentul este foarte eficient in curele de slabire. S-au tratat de asemenea cu mare succes dureri de cap, otite, alergii, nevralgii, probleme respiratorii, probleme ale vezicii biliare si ficatului, boli ale sistemului circulator, anemia, constipatia, exeme, reumatism, hemoroizi, boli ginecologice, diabetul, etc.

Galerie foto
  • ...